Σοκ έχει προκαλέσει στην Καλαμάτα η δολοφονία 39χρονης γυναίκας από τον 41χρονο σύζυγό της, η οποία συνέβη γύρω στις 2 τα ξημερώματα στο διαμέρισμά τους. Τα δύο μικρά κορίτσια της οικογένειας, ηλικίας 6 και 10 ετών, βρίσκονταν σε διπλανό δωμάτιο κατά τη διάρκεια του φονικού.
Όταν οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από γείτονες και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος, με ένα μαχαίρι στο χέρι της. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές, αλλά τελικά ομολόγησε την πράξη του, ισχυριζόμενος ότι η γυναίκα του τον επιτέθηκε πρώτα.
Η δολοφονία σημειώθηκε σε πολυκατοικία στο κέντρο της Καλαμάτας, όπου οι γείτονες είχαν ακούσει έντονες φωνές και καυγάδες. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από κλήσεις για βοήθεια, αλλά οι φωνές είχαν σταματήσει πριν την άφιξή τους.
Η 39χρονη είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, ενώ ο δράστης φέρεται να είχε παθολογική ζήλια και πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν, γεγονός που ενδεχομένως να προκάλεσε τον καβγά.
Τα δύο παιδιά της οικογένειας μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προστατευτική φύλαξη και υποστήριξη, καθώς η τραγική αυτή υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Ο 41χρονος δράστης συνελήφθη και η αστυνομία διερευνά περαιτέρω τις συνθήκες του εγκλήματος.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
