Ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τμήματα μεταλλικής σκαλωσιάς στο κέντρο του Πειραιά περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια της θεομηνίας.
Η κατασκευή κατέρρευσε το απόγευμα της Παρασκευής (24.07.2026), τη στιγμή που ο διανομέας φαγητού διέσχιζε με το μηχανάκι του τη λεωφόρο Γρηγορίου Λαμπράκη.
Οι κραυγές αγωνίας του, καταγεγραμμένες σε βίντεο-ντοκουμέντο, είναι συγκλονιστικές. Βοήθεια! Βοήθεια!, φωνάζει, ενώ περαστικοί σπεύδουν προς βοήθεια.
Ο Αντώνης Γιώργης, ο οδηγός της μηχανής που νοσηλεύεται, μίλησε στο Star και περιέγραψε την κατάσταση από τη στιγμή της κατάρρευσης.
Όπως ανέφερε, αρχικά έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε, βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από τη σκαλωσιά, χωρίς να κατανοεί το τι είχε συμβεί.
Με το που βρήκα τις αισθήσεις μου, αγχώθηκα πάρα πολύ. Τρομοκρατήθηκα, έχασα την ψυχραιμία μου. Ρωτούσα τι έγινε, πού είμαι, σε τι κατάσταση βρίσκομαι;, δήλωσε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων του Star.
Μιλώντας από το νοσοκομείο, ο τραυματίας δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Όπως είπε, εκείνα τα δευτερόλεπτα φοβήθηκε ότι μπορεί να μην επιβίωνε.
Με έπιασαν τα κλάματα. Σκεφτόμουν την οικογένειά μου, το παιδί μου, τη γυναίκα μου. Νόμιζα ότι έτσι, απλά και ξαφνικά, θα γινόταν το μοιραίο, πρόσθεσε.
Πραγματικά, πέρασε η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Σκέφτεσαι όλα αυτά που χάνεις, κατέληξε εμφανώς φορτισμένος.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
