Σοκ στην Πάτρα: Συνταξιούχος γυναικολόγος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Σοκ στην Πάτρα: Συνταξιούχος γυναικολόγος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Πάτρα η σύλληψη ενός συνταξιούχου μαιευτήρα γυναικολόγου για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Ο 83χρονος, γνωστός στην ιατρική κοινότητα, εντοπίστηκε με υλικό που περιλάμβανε ακόμη και φωτογραφίες των εγγονιών του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με πολλούς κατοίκους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν την έκταση της δραστηριότητας του κατηγορούμενου και αν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι.

Η σύλληψη του 83χρονου έρχεται σε μια περίοδο που οι περιπτώσεις παιδικής πορνογραφίας και κακοποίησης έχουν αυξηθεί, προκαλώντας ανησυχία στους πολίτες. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι τέτοιες υποθέσεις απαιτούν άμεση και αυστηρή αντιμετώπιση από τις αρχές.

Η ιατρική κοινότητα, στην οποία ο κατηγορούμενος ήταν γνωστός, εκφράζει την απογοήτευσή της για την εξέλιξη αυτή. Πολλοί επαγγελματίες υγείας δηλώνουν ότι τέτοιες περιπτώσεις πλήττουν την αξιοπιστία του κλάδου και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play