Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε βενζινάδικο στη Βούλα, όταν ένας 52χρονος υπάλληλος επιτέθηκε σε έναν 92χρονο πελάτη, ρίχνοντάς του πετρέλαιο, λόγω μιας διαφωνίας για τα ρέστα. Παρά την σοκαριστική εμπειρία, το θύμα είναι πλέον καλά στην υγεία του, αδυνατώντας να κατανοήσει την ακραία αντίδραση του δράστη.
Η ένταση ξεκίνησε όταν ο ηλικιωμένος επισκέφθηκε το πρατήριο για να αγοράσει πετρέλαιο. Κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, προκλήθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους σχετικά με το οφειλόμενο ποσό. Ο 92χρονος, αν και ήθελε να αποχωρήσει, αποφάσισε τελικά να εγκαταλείψει το καύσιμο στο σημείο.
Ωστόσο, ο 52χρονος υπάλληλος τον ακολούθησε μέχρι τη στάση του λεωφορείου και προχώρησε στην αδιανόητη πράξη να τον περιλούσει με το πετρέλαιο, με το εύφλεκτο υγρό να πέφτει και στο πρόσωπο του ηλικιωμένου.
Μιλώντας στο MEGA, ο 92χρονος δήλωσε για τη διαφωνία τους: Τι ψυχή έχει αυτός ο άνθρωπος; Τι έψαχνε να πάρει; Η διαφορά μας ήταν αυτή κατά τον ίδιο, όχι κατ’ εμέ. Δεν έχω, του λέω. Μου ζητάς πέντε ευρώ του λέω. Δεν έχω να σου δώσω πέντε ευρώ.
Στο σημείο της επίθεσης έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στον 92χρονο, ο οποίος αποφάσισε να μην μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν γρήγορα, με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον 52χρονο υπάλληλο, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
