«Ημέρα της μάνας είναι 365 φορές το χρόνο. Είναι κάθε μέρα. Σήμερα απλά το φωνάζουμε», ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.
Υπογραμμίζοντας ότι η μάνα είναι συνώνυμο με την ίδια τη ζωή, ο κ. Καλαφάτης σημειώνει «σήμερα, όμως οι σκέψεις μας είναι στραμμένες και στις Μητέρες της Ουκρανίας, που έχασαν τα παιδιά τους στο μέτωπο της ρωσικής εισβολής, που αγωνιούν για αυτά μάχονται, που βρίσκονται στα καταφύγια ή το δρόμο της προσφυγιάς».
Βέβαια, όπως σπεύδει να επισημάνει, οι σκέψεις μας «είναι ακόμα στραμμένες στις γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που συνεχίζουν ηρωικά να δίνουν μάχες στο μέτωπο της πανδημίας.
Είναι κοντά στις μητέρες που δύσκολα τα βγάζουν πέρα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, που υφίστανται κακοποιητικές συμπεριφορές και χρειάζονται τη στήριξη μας. Ας κάνουμε όλοι κάτι παραπάνω».
O κ. Καλαφάτης παρέστη, το πρωί, στην εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας που οργάνωσε το “ Άλμα Ζωής” στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, καθώς και στην εκδήλωση των ΚΑΠΗ του δήμου της πόλης στη ΔΕΘ
Δείτε επίσης: Στο λιμάνι κάθε Κυριακή το Celestyal Crystal – 62 κρουαζιερόπλοια στη Θεσσαλονίκη το 2022 (pics)
- Ο Μαρτσίνιακ απαντά στην Μπαρτσελόνα: Αυτά είναι βλακείες, δεν αδίκησα κανέναν
- Η Karol G εντυπωσιάζει στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Tomorrow was Beautiful»
- Αντιδράσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο απέναντι στους δασμούς των ΗΠΑ στον κινηματογράφο
- Björk και Michéle Lamy αναγγέλλουν τον διαγωνισμό για το βραβείο CIRCA 2025
- Ελληνικό Κτηματολόγιο: Στην αργία οι έξι υπάλληλοι που σχετίζονται με το κύκλωμα διαφθοράς