Στον Λευκό Οίκο παντρεύτηκε η εγγονή του Τζο Μπάιντεν – Δείτε εικόνες

Είναι ο πρώτος γάμος που γίνεται τις τελευταίες δυο δεκαετίες στον Λευκό Οίκο.

Η εγγονή του Τζο Μπάιντεν, Ναόμι παντρεύτηκε σήμερα τον εκλεκτό της καρδιάς της, Πίτερ Νιλ, σε μια μικρή υπαίθρια τελετή στον Λευκό Οίκο.

propoli
Ο γάμος της Ναόμι Μπάιντεν πραγματοποιήθηκε στο South Lawn του Λευκού Οίκου

Επρόκειτο για τον πρώτο γάμο που πραγματοποιείται στον Λευκό Οίκο εδώ και δύο δεκαετίες και ο 19ος που έλαβε χώρα εκεί. Βέβαια, επρόκειτο για ένα ιδιωτικό γεγονός, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει κάποια στιγμιότυπα από την γαμήλια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του «South Lawn» του Λευκού Οίκου.

Ξεχώρισε με το νυφικό της η Ναόμι Μπάιντεν

Η 28χρονη νύφη φυσικά ξεχώρισε, φορώντας ένα νυφικό με μακριά μανίκια, δαντέλα και ψηλό λαιμό, που θύμιζε το γαμήλιο φόρεμα της Γκρέις Κέλι. Συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μακρύ πέπλο. Είχε τρεις παρανύμφους – τις αδερφές της Φίνεγκαν και Μέισι και την αδερφή του γαμπρού, Μπέτσι- οι οποίες φορούσαν πετρόλ φορέματα.

Όσο για τη διακόσμηση ήταν εντελώς φυσική – με πράσινες ανθοστήλες και λευκά λουλούδια.

H νύφη με μακρυμάνικο δαντελένιο νυφικό και μακρύ πέπλο

Η τελετή διήρκησε περίπου μία ώρα με περίπου 200 καλεσμένους να περιβάλλουν το ζευγάρι. Οι περισσότεροι από αυτούς φορούσαν παλτό λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ, περπάτησαν στο διάδρομο του South Lawn μπροστά από την νύφη για να πάρουν τη θέση τους στη δεύτερη σειρά. Ο πατέρας της νύφης, Χάντερ Μπαίντεν κάθισε στην πρώτη σειρά κρατώντας στην αγκαλιά του, τον 2χρονο γιο του Μπο. Δίπλα του ήταν η σύζυγός του Μελίσα Κοέν, ενώ η μητέρα της νύφης και πρώην σύζυγος του Χάντερ, Καθλίν Μπουλ, καθόταν στην άλλη πλευρά του Χάντερ.

Όπως δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail, η εκδήλωση αποτελούνταν από τρία μέρη: Η τελετή στις 11 το πρωί στο South Lawn, με ένα ιδιωτικό γεύμα στη συνέχεια, και κατόπιν η γαμήλια δεξίωση στον Λευκό Οίκο.

Δείτε επίσης: Twitter: Ο Μασκ αποκατέστησε λογαριασμούς που είχαν ανασταλεί

Loading