Αμπού Ντάμπι: Δωρεάν εμβόλια για όλους τους τουρίστες

Mέχρι σήμερα ο δωρεάν εμβολιασμός προσφερόταν μόνο σε πολίτες των ΗΑΕ και σε όσους είχαν καθεστώς μόνιμης κατοικίας στη χώρα

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρείχε η Εταιρεία Ιατρικών Υπηρεσιών, οι επισκέπτες με βίζα που έχει εκδοθεί από το Αμπού Ντάμπι και οι κάτοχοι διαβατηρίων που δικαιούνται τουριστική βίζα όταν φθάνουν στα ΗΑΕ μέσω του Αμπού Ντάμπι θα μπορούν να κάνουν κράτηση δωρεάν εμβολίων.

propoli

Οι αρχές Υγείας των ΗΑΕ ανακοίνωσαν αυτόν τον μήνα ότι σχεδόν το 85% από τον πληθυσμό που δικαιούται να εμβολιαστεί έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με μια δόση, αλλά δεν έχουν ανακοινώσει πόσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Παρά την πετυχημένη εμβολιαστική εκστρατεία, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε στα ΗΑΕ τον τελευταίο μήνα.

Όσοι εισέρχονται οδικώς από άλλα εμιράτα υποβάλλονται σε τεστ για κορονοϊό για να αποδειχτεί ότι δεν είναι μολυσμένοι ενώ οι ταξιδιώτες από 27 χώρες, περιλαμβανομένων της Κίνας, της Γερμανίας και των ΗΠΑ, μπορούν να εισέρχονται χωρίς καραντίνα κατά την άφιξή τους.

Οι αρχές υγείας των ΗΑΕ προσφέρουν τα εμβόλια της κινεζικής Sinopharm και της Pfizer/BioNTech στο Αμπού Ντάμπι.

Δείτε επίσης: Εμβόλια – Covid-19: Το κουβανικό Αμπντάλα έχει ποσοστό αποτελεσματικότητας 92,98%

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading