Αλβανία: Δεν επέστρεψαν στον Φρέντι Μπελέρη να μπει στον ναό για την κηδεία της γιαγιάς του – Επέστρεψε στη φυλακή

Δεν μπόρεσε τελικά να εισέλθει στον ναό για την εξόδιο ακολουθία ο Φρέντι Μπελέρης, παρά την εξάωρη άδεια που έλαβε προηγουμένως.

Με την συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε στον χώρο του νεκροταφείου που κηδεύτηκε η γιαγιά του ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας το μεσημέρι της Κυριακής, Φρέντι Μπελέρης.

propoli

Στο σημείο είχε μαζευτεί πλήθος από τον ευρύτερο χώρο της Χιμάρας, για να συλλυπηθούν την οικογένεια αλλά και για να δουν τον Φρέντι Μπελέρη μετά από 8 μήνες κράτησης.

Όπως ανέφερε το himara.gr, ο Φρέντι Μπελέρης παρέμεινε μέσα στην κλούβα έξω από την εκκλησία και του επέτρεψαν να κατέβει μόλις για 10 λεπτά σε συγκεκριμένο σημείο στον χώρο του νεκροταφείου.

Οι αλβανικές Αρχές έδωσαν άδεια μερικών ωρών για να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του αλλά δεν του επέτρεψαν να εισέλθει στον ναό για την εξόδιο ακολουθία. Η 6ωρη άδεια ωστόσο έγινε 10λεπτη…

Οι αστυνομικοί στην συνέχεια έβαλαν και πάλι τον Μπελέρη στην κλούβα και τον μετέφεραν πίσω στις φυλακές του Φίερι.

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της Χειμάρρας προπηλάκισαν τις αστυνομικές δυνάμεις που συνόδευαν τον Μπελέρη, καθώς του στέρησαν να επισκεφθεί το πατρικό του όπου διέμενε η γιαγιά του ως είθισται σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι όλες οι νέες τιμές των διοδίων από την 1η Ιανουαρίου

Loading