Αντιμέτωπος με τον πατέρα ενός άρρωστου παιδιού βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο του Λονδίνου

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε αντιμέτωπος, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε νοσοκομείο του Λονδίνου σήμερα, με τον πατέρα ενός άρρωστου παιδιού, ο οποίος κατήγγειλε ότι η φροντίδα που έλαβε το παιδί του ήταν απαράδεκτη κι ότι το σύστημα υγείας της χώρας έχει καταρρεύσει.

Ο Ομάρ Σάλεμ διαμαρτυρήθηκε, απευθυνόμενος στον Βρετανό πρωθυπουργό που επισκεπτόταν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Whipps Cross στο ανατολικό Λονδίνο, για τη φροντίδα που λαμβάνει η 7χρονη κορούλα του στην παιδιατρική πτέρυγα του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφού της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο τμήμα επειγόντων.

propoli

Ο Σάλεμ, ο οποίος χαρακτηρίζει τον εαυτό του στο Twitter ως ακτιβιστή του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος, κατήγγειλε στον Μπόρις Τζόνσον τις συνεχείς καθυστερήσεις στην πτέρυγα όπου νοσηλεύεται το παιδί του.

«Είναι απλά απαράδεκτο» είπε ο πατέρας στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, ο οποίος τον άκουγε.

«Δεν υπάρχει επαρκές προσωπικό σε αυτήν την πτέρυγα».

«To NHS έχει καταρρεύσει και εσείς τώρα έρχεστε εδώ για να συναντηθείτε με τους δημοσιογράφους» ανέφερε ο Σάλεμ στον Τζόνσον.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ομάρ Σάλεμ εξήρε τις πρώτες βοήθειες που έλαβε η κόρη του, ωστόσο κατήγγειλε ότι περίμενε να τη δει ένας γιατρός για ώρες, όταν το παιδί μεταφέρθηκε στην παιδιατρική πτέρυγα.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading