Απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ στο Κίεβο
Η δημοτική αρχή του Κιέβου επέβαλε απαγόρευση της κυκλοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί της Δευτέρας χωρίς διακοπές, σύμφωνα με το γραφείο του δημάρχου.
Το Κίεβο είχε πει νωρίτερα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκεί από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 08.00 το πρωί, καθημερινά.
«Για την αποτελεσματικότερη άμυνα της πρωτεύουσας και την ασφάλεια των κατοίκων της, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα (26 Φεβρουαρίου) στις 17.00 έως το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αυστηροί κανόνες χρειάζονται για να καθαρίσει η πόλη, η οποία πλήττεται από βομβαρδισμούς και πυρά, από τα «σαμποτάζ του εχθρού και τις ομάδες αναγνώρισης».
Δείτε επίσης: ΕΕ: Σε ισχύ το δεύτερο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας – Τι περιλαμβάνει
- Η θρησκεία στην εποχή της κρίσης: Μια αναζωπύρωση του χριστιανισμού
- Οι άγριες μέρες μας: Μια αλληγορία για τους 20άρηδες και τα όνειρά τους
- Ποιος θα σβήσει τη φωτιά στη Μέση Ανατολή;
- Ενάντια στον υπερτουρισμό: Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους πόλεων της νότιας Ευρώπης
- Συνελήφθη ο ύποπτος για τη δολοφονία της Δημοκρατικής βουλεύτριας Μελίσα Χόρτμαν και του συζύγου της στη Μινεσότα