Απίστευτες εικόνες στο «Χόφερσταντιον», όπου ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες
Η Φίτεσε πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 στο Ναϊμέγκεν, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν με τους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα.
Οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων πανηγύριζαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης για το «τρίποντο» της ομάδα τους, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.
Ξαφνικά, ως αποτέλεσμα της ταλάντευσης, οι πρώτες σειρές από τον αγωνιστικό χώρο κατέρρευσαν, με αποτέλεσμα να συμπαρασυρθούν όσοι φίλαθολοι βρίσκονταν εκεί. Ευτυχώς τα χειρότερα απεφεύχθησαν, αφού δεν υπήρξε τραυματισμός των οπαδών. Το συμβάν συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παικτών της Φίτεσε που είχαν πλησιάσει την κερκίδα για να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους το θετικό αποτέλεσμα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση στην Eredivisie.
Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν.
Δείτε επίσης: Δυσοίωνο το ποδαρικό της καινούργιας Νιούκαστλ – Διεκόπη ο αγώνας της με την Τότεναμ λόγω καρδιακού επεισοδίου οπαδού
- Συναγερμός στην Αττική: Ετοιμότητα της ΕΛΑΣ λόγω επικίνδυνων πυρκαγιών
- Ανανεωμένα κριτήρια στο πρόγραμμα Ανακαινίζω: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας: «Χρειαζόμαστε έναν πιο τολμηρό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό»
- Η εθνική υδατοσφαίρισης ξεκινά με Μαυροβούνιο στο World Cup του Σίδνεϊ
- Νέες ρυθμίσεις για αναπηρία και στέγαση από τον νόμο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
