Στην ανακοίνωση των 15 στρατιωτών νεκρών προχώρησε σήμερα το κοινοβούλιο της Αρμενίας σε συγκρούσεις στα σύνορα της χώρας με το Αζερμπαϊτζάν.
Την ανακοίνωση την έκανε ο πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής του κοινοβουλίου της Αρμενίας για τις εξωτερικές σχέσεις, Έντουαρντ Αγκανζανιάν, τόνιζοντας ότι: «σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, σκοτώθηκαν 15 στρατιώτες των ενόπλων δυνάμεων της Αρμενίας».
Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας ανακοίνωσε ότι σήμερα 12 στρατιώτες της χώρας αιχμαλωτίστηκαν από την χώρα του Αζερμπαϊτζάν.
Επίσης νωρίτερα η Αρμενία ζήτησε από την Ρωσία να την βοηθήσει να υπερασπιστεί την εδαφικής της ακεραιότητα και δήλωσε ότι βρίσκεται μια σφοδρή συνοριακή σύγκρουση μεταξύ δυνάμεων των δύο χωρών.
Δείτε επίσης: Κύπριος υπουργός Άμυνας: H προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας απειλεί τα συμφέροντα της ΕΕ
- Συναγερμός στην Αττική: Ετοιμότητα της ΕΛΑΣ λόγω επικίνδυνων πυρκαγιών
- Ανανεωμένα κριτήρια στο πρόγραμμα Ανακαινίζω: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας: «Χρειαζόμαστε έναν πιο τολμηρό ευρωπαϊκό προϋπολογισμό»
- Η εθνική υδατοσφαίρισης ξεκινά με Μαυροβούνιο στο World Cup του Σίδνεϊ
- Νέες ρυθμίσεις για αναπηρία και στέγαση από τον νόμο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
