Μπριζίτ Μακρόν: «Είμαι ανήσυχος άνθρωπος αλλά έχω εμπιστοσύνη στους Γάλλους»

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας αναφέρθηκε στην ανησυχία που νιώθει για την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien παραχώρησε η Μπριζίτ Μακρόν η οποία μεταξύ άλλων τόνισε ότι «είμαι ανήσυχος άνθρωπος, αλλά έχω εμπιστοσύνη στους Γάλλους».

propoli

Αναφερόμενη στην ασφάλεια του Εμανουέλ Μακρόν και της οικογένειάς της είπε πως «ξέρω ότι όλα μπορούν να συμβούν, το έχω πάντα στο μυαλό μου».

Μιλώντας για τη χειρότερη ανάμνηση που έχει από τα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Εμανουέλ Μακρόν, είπε ότι αντίκρισε ένα κρεμασμένο ομοίωμά του που κάηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε εν ώρα διαδήλωσης των Κίτρινων Γιλέκων το 2018 στην Αγκουλέμ.

«Ένιωσα απέραντο πόνο. Επίσης και για όσους το έκαναν αυτό. Συνειδητοποιούν πόσο μακριά έχουν φτάσει;», υπογράμμισε η Μπριζίτ Μακρόν. Η ίδια τόνισε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια τόσο του Γάλλου προέδρου όσο και των παιδιών της και συμπλήρωσε πως δεν πρόκειται να κατανοήσει ποτέ τη χρήση βίας.

Η Μπριζίτ Μακρόν δήλωσε επίσης ότι συμφωνεί με το να επιστρέψουν οι ποδιές και οι στολές στα σχολεία, και με το να απαγορευτεί η χρήση των κινητών στα λύκεια.

Δείτε επίσης: Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Μακρόν – Τι συζήτησαν

Loading