Ο ίδιος διέψευσε τις φήμες οι οποίες αναφέρονται σε λόγους υγείας
Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν φήμες οι οποίες έλεγαν ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος αναμένεται να παραιτηθεί από τον Οικουμενικό Θρόνο για λόγους υγείας. Ο ίδιος ο Παναγιώτατος όμως φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας τέλος σε όσα ακούγονται αφού ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του, στη συνάντησή του με την εν Τουρκία Ιεραρχία του Θρόνου.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ευχαρίστησε τους Ιεράρχες για τον σεβασμό, την αγάπη και τη συμπαράσταση που λαμβάνει, ενώ οι ίδιοι θέλοντας να τον καλωσορίσουν, του πρόσφεραν άνθη και γλυκά, ενώ του ευχήθηκαν να έχει υγεία και μακροημέρευση στο πηδάλιο της εκκλησίας.
Ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων Απόστολος, ήταν αυτός ο οποίος στην ουσία αντικατέστησε τον Πατριάρχη όσο εκείνος ήταν στο νοσοκομείο, και ευχαρίστησε τον Θεό για το ότι ο Παναγιώτατος κατάφερε να βγει νικητής από αυτήν τη δοκιμασία.
Νωρίτερα, ο Παναγιώτατος δέχθηκε τον πρέσβη της Αυστρίας στην Άγκυρα, Johannes Wimmer, με τον οποίο είχε συζήτηση πάνω σε ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Επανέρχονται τα δωρεάν τεστ στη Γερμανία (vid)
- Άρης: Επιτροπή εργασίας για το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Πυλαία-Χορτιάτη
- 90ή ΔΕΘ: Την επαναβιομηχάνιση πρέπει να την κάνουμε εμείς οι επιχειρηματίες, λέει ο Κρίστιαν Χατζημηνάς
- Ασφάλεια δημοσιογράφου: Η Άρια Αγάτσα μιλά για αξιοπιστία της ενημέρωσης και τη δημοκρατία
- Στο επίκεντρο τα δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: τι λέει ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος
- Ευρώπη: Πάνω από 5,4 εκατ. στρέμματα κάηκαν το φετινό καλοκαίρι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
