Διεκόπη ξαφνικά η ομιλία του Πούτιν – Τι απαντά το Κρεμλίνο (vid)

“Έπεσε μαύρο” κατά τη διάρκεια ομιλίας του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν σε συναυλία για την επέτειο προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία

Την στιγμή που ο πρόεδρος Πούτιν απηύθυνε ομιλία μπροστά σε πλήθος χιλιάδων Ρώσων κόπηκε ξαφνικά η τηλεοπτική μετάδοση και μεταδίδονταν πατριωτικά τραγούδια από προηγούμενες σκηνές της εκδήλωσης.

propoli

Συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε, υποστηρίζοντας πως η εισβολή στην Ουκρανία έγινε λόγω της «γενοκτονίας που διαπράττεται στο Ντονμπάς», η ζωντανή μετάδοση διεκόπη με την κρατική τηλεόραση να προβάλει εικόνες με πατριωτικά εμβατήρια και τραγούδια που είχαν «παίξει» νωρίτερα στην εκδήλωση. 

Ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε το παρών με αφορμή την προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία το 2014, ενώ θέλησε να κάνει ειδική αναφορά στο πόλεμο που είναι σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Παρόλα αυτά, πρόλαβε μόνο να χαιρετήσει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» -όρος που χρησιμοποιεί η Μόσχα για να περιγράψει την εισβολή-, καθώς η σύνδεση σταμάτησε απότομα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για το περιστατικό, όπως εάν εμφανίστηκε τεχνικό πρόβλημα ή αν οφείλεται σε άλλα προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: Η αντιμετώπιση της κρίσης στην ενέργεια απαιτεί κοινή ευρωπαϊκή απάντηση

Loading