Πηγή: CNN

Δίκη Τραμπ: «Mε περίμενε στη σουίτα του φορώντας σατέν πιτζάμες», λέει η Στόρμι Ντάνιελς

Όσα αποκαλυπτικά κατέθεσε στη δίκη Τραμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. 

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς κατέθεσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φορούσε σατέν πιτζάμες όταν την υποδέχτηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου του στο τουρνουά γκολφ το 2006.

propoli

Είπε μάλιστα ότι η εταιρεία για την οποία εργαζόταν εκείνη την εποχή είχε χρηματοδοτήσει μέρος του τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχε ο Τραμπ, και διεξαγόταν στη λίμνη Τάχοε.

Ανέφερε ακόμη ότι γνώρισε τον Τραμπ κατά τη διάρκεια συστάσεων σε μεταξύ ηθοποιών και παικτών του γκολφ.

Υποστήριξε ότι ο σωματοφύλακας του Τραμπ την πλησίασε και της είπε ότι ο Τραμπ θα ήθελε να πάει μαζί του για δείπνο. Η ίδια απάντησε πως είπε ένα «όχι», αρχικά, στην προτροπή αυτή. Πρόσθεσε ωστόσο ότι άλλαξε γνώμη αφού ένας δημοσιογράφος την έπεισε ότι το δείπνο αυτό θα μπορούσε να δώσει πλούσιο ρεπορτάζ.

Μιλώντας για τη συνάντησή της με τον Τραμπ, τόνισε ότι όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, ο Τραμπ φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, εκείνη του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

Η Στόρμι Ντάνιελς πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου, τον ρώτησε για τη σύζυγό του και εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο».

Η ηθοποιός έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι, έως τώρα, ο Τραμπ αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την Ντάνιελς.

Πηγή: Reuters. ΕΡΤNews

Loading