Ο κ. Γκλάντκοφ είχε ήδη ανακοινώσει βομβαρδισμό του Γκολόβτσινο τη 19η Απριλίου δίνοντας απολογισμό τρεις τραυματίες και εκτεταμένες υλικές ζημιές.
Πολλά κτίρια, ανάμεσά τους ορισμένα που είναι ακατοίκητα, υπέστησαν ζημιές στο χωριό Γκολόβτσινο της επαρχίας Μπιέλγκοροντ κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού του στρατού της Ουκρανίας, που πάντως δεν προκάλεσε θύματα μεταξύ των αμάχων, ανακοίνωσε σήμερα ο Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ, τοπικός αξιωματούχος, μέσω της πλατφόρμας Telegram, χωρίς να δώσει αποδείξεις για αυτό.
Λίγες ώρες νωρίτερα, ο κ. Γκλάντκοφ ανακοίνωνε πως δύο άμαχοι τραυματίστηκαν σε ουκρανικό βομβαρδισμό άλλου χωριού, του Ζουράβλιεφκα.
Δεν διευκρίνισε αν τα πλήγματα έγιναν από πυροβόλα, ολμοβόλα, πυραύλους, ή από αέρος.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες που έδωσε ο Ρώσος αξιωματούχος με ανεξάρτητο τρόπο.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΟΗΕ: Οι αναγνωρίσεις των χωρών για το κράτος της Παλαιστίνης
- Γεραπετρίτης για Παλαιστίνη: Η αναγνώριση να προέλθει στο τέλος της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ επιδιώκει ενισχυμένες σχέσεις με την Κίνα
- Η θέση της Ελλάδας για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στο πλαίσιο της πολιτικής διαδικασίας υπό την αιγίδα του ΟΗΕ
- Ο Τραμπ παρουσιάζει την αμερικανική πρόταση για τη Γάζα σε ηγέτες αραβικών κρατών