(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Έφηβοι Σκότωσαν 20χρονη κοπέλα και έβγαλαν Αναμνηστικές φωτογραφίες

Την ώρα του δυστυχήματος η γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο της.

Όταν κόπηκε το σήμα, ο φίλος της χρησιμοποίησε την εφαρμογή εντοπισμού συσκευής. Ειδοποίησε τις αρχές για τις συντεταγμένες και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο που τους είχε υποδειχθεί βρήκαν νεκρή την Μπαρτέλ.

propoli

Διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας δεν ήταν το μόνο που είχε δεχθεί μεγάλες πέτρες εκείνη την ημέρα (19/4). Τα περιστατικά ήταν επτά και δυο οδηγοί είχαν τραυματιστεί.

Mια εβδομάδα αργότερα συνελήφθησαν τρεις έφηβοι, ως ύποπτοι για τις επιθέσεις. Οι Τζόζεφ Κόνινγκ, Νίκολας Κάρολ-Τσικ και Ζάκαρι Κουάκ (όλοι είναι 18 χρόνων) αντιμετωπίζουν την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού.

Πιστεύεται πως και οι τρεις ήταν σε κινούμενο όχημα, όταν έκαναν τις επιθέσεις που περιλάμβαναν και άλλα αντικείμενα, πέραν των πετρών.

Στοιχεία της έρευνας που κατατέθηκαν δείχνουν πως μετά το θανατηφόρο χτύπημα στην Μπαρτέλ, οι κατηγορούμενοι έκαναν αναστροφή για να τραβήξουν αναμνηστική φωτογραφία του αυτοκινήτου της.

Ο Κάρολ-Τσικ φέρεται να αποκάλυψε πως ο Κόνινγκ οδηγούσε και ο Κουόκ ήταν αυτός που έριχνε τις πέτρες. Όταν χτύπησε την Μπαρτέλ “μας είπε να επιστρέψουμε για να δούμε αυτό που έγινε”.

Ήταν αυτός που ‘τράβηξε’ τη φωτογραφία, γιατί όπως εξήγησε στους φίλους του, την ήθελε για “αναμνηστικό”. Αργότερα ο Κουόκ ομολόγησε τις πράξεις του.

Δείτε επίσης: «Λύγισε» η μητέρα του Καραϊβάζ: «Τον εντολέα να βρουν και ας κλείσω μετά τα μάτια μου» (vid)

Loading