Για την σύλληψη των στρατιωτών του ναζιστικού τάγματος Αζόφ μίλησε ο επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βάντιμίρ Σαμάνοφ.
«Τα καθάρματα που βασάνισαν τους στρατιώτες μας έχουν τεθεί υπό κράτηση», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Σαμάνοφ.
«Αυτοί που βασάνισαν τους στρατιώτες μας δεν χάρηκαν για πολύ», είπε ο Σαμάνοφ.
«Τρεις μέρες αργότερα, οι ειδικές δυνάμεις μας συνέλαβαν αυτά τα καθάρματα. Σήμερα είναι στα τέσσερα και ζητούν συγχώρεση.
Θα τους ονομάσω! Ένα κάθαρμα ονομάζεται Sergei Velichko, με το παρατσούκλι “Χιλή”, το δεύτερο – Konstantin Nemichev.
Και τα δύο αυτά καθάρματα μεγάλωσαν ως Ναζί από την ομάδα οπαδών της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας Metalist. Αυτό είπαν οι ίδιοι στις πρώτες κιόλας ανακρίσεις».
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Θέλει ένα καθεστώς ουδετερότητας με αντάλλαγμα εγγυήσεις ασφαλείας
- Ο Ίθαν Χοκ αναλαμβάνει τον ρόλο του παγκόσμιου πρεσβευτή για την Canali
- Ανατροπή στην αναθεώρηση: Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αποσύρει την πρόταση για ασυμβίβαστο βουλευτή-υπουργού
- Επικοινωνία Ρένας Δούρου με Νίκο Κοτζιά: Στρατηγική ενάντια στη Δεξιά
- Αττική: 388 κάμερες στα φανάρια για όσους περνούν με κόκκινο – Πώς θα καταγράφονται οι παραβάσεις
- Μαγευτική Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2026: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους και Μουσεία
![]()
