Αρνήθηκε το βράδυ του Σαββάτου τις κατηγορίες ότι στόχος της επίθεσης ήταν το Ιρακινό νοσοκομείο όπως τον κατηγόρησε το ΡΚΚ.
«Αντίθετα με τους ισχυρισμούς της τρομοκρατικής οργάνωσης, ο στόχος που επλήγη δεν ήταν νοσοκομείο ή ιατρικό κέντρο, αλλά κατάλυμα της οργάνωσης» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος στον πρωθυπουργό του Ιρακ.
Ο κ. Ερντογάν ανέφερε ότι η Τουρκία δείχνει μεγάλη ευαισθησία στις επιχειρήσεις και είναι πολύ προσεκτική στους στόχους τους οποίους χτυπάει.
Η αεροπορική επίθεση των Τούρκων έπληξε κλινική στη Σίντζαρ, όπου μέσα νοσηλευότανε ένα μέλος οργάνωσης που είναι παρακλάδι του ΡΚΚ, ενώ έχασαν και την ζωή τους οκτώ άνθρωποι.
Δείτε επίσης: Γάζα: Από ισραηλινά πυρά τραυματίσθηκαν 41 Παλαιστίνιοι
- Σχέδιο αποπυρηνικοποίησης με Ρωσία και Κίνα ενδέχεται να προωθήσει ο Τραμπ
- ΗΠΑ: Ζητήματα πτήσεων λόγω απουσιών και έλλειψης προσωπικού εξαιτίας του shutdown
- Γάζα: Ψήφισμα των ΗΠΑ για την ειρηνική λύση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
- ΚΚΕ: Η έκθεση της Κομισιόν για την Τουρκία δεν συνιστά χαστούκι
- Λονδίνο: Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Λούκας αποκτά αρχοντικό αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
