Φλόριντα: Άντρας σώθηκε μετά από 35 ώρες στη θάλασσα με καρχαρίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο νεαρός βρέθηκε αντιμέτωπος με καρχαρίες και τον τσίμπησαν μέδουσες, όμως κατάφερε να επιβιώσει χωρίς τραυματισμούς.

Η αμερικανική ακτοφυλακή διέσωσε έναν 25χρονο άνδρα από ένα μερικώς βυθισμένο σκάφος στον Ατλαντικό Ωκεανό, 12 μίλια από τις ακτές της Φλόριντα.

propoli

Ο 25χρονος Τσαρλς Γκρέγκορι, αγνοούνταν στη θάλασσα για περίπου 35 ώρες στον ωκεανό αφού είχε πάει για ψάρεμα νωρίς το πρωί, είπε ο πατέρας του στο CNN. Η οικογένειά του επικοινώνησε με αξιωματούχους αφού απέτυχε να επιστρέψει σε μια ράμπα σκαφών στο St Augustine της Φλόριντα.

Η διάσωση έγινε μετά από έρευνα και παρακολούθηση της περιοχής από μια ερευνητική ομάδα με τη βοήθεια ενός αεροπλάνου, που εντόπισε τον άνδρα και τον ανέσυρε από τον Ωκεανό.

Ο πατέρας του Ρέιμοντ Γκρέγκορι περιέγραψε στο CNN ότι ο γιος του αντιμετώπισε μία δύσκολη κατάσταση όταν ένα κύμα ανέτρεψε τη βάρκα του και τον παρασύρει μακριά από την ακτή. Ο Τσαρλς έχασε το σωσίβιο και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ έβλεπε καρχαρίες και δέχεται τσιμπήματα από μέδουσες κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

«Φοβόταν μέχρι θανάτου. Είπε ότι είχε περισσότερες συζητήσεις με τον Θεό σε αυτές τις 30 ώρες από ό,τι είχε σε όλη του τη ζωή»

Δείτε επίσης: Τραμπ: Ζητά να εξαιρεθεί από την υπόθεσή του η δικαστής Τάνια Τσάτκαν

Loading