Δείτε την ανάρτηση της προέδρου της Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για το Αφγανιστάν – Η Κομισιόν θα στηρίξει τους Αφγανούς πολίτες.
Η ΕΕ θα αυξήσει την ανθρωπιστική βοήθεια στο Αφγανιστάν σε περισσότερο από 200 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσε στο Twitter η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Επιτροπής έγφραψε:
«Στη σημερινή Σύνοδο των ηγετών του G7 θα ανακοινώσω την αύξηση της ανθρωπιστικής στήριξης προς τους Αφγανούς, εντός και εκτός της χώρας, από τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, από 50 εκατομμύρια ευρώ σε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η ανθρωπιστική βοήθεια έρχεται να προστεθεί στις συνεισφορές των κρατών-μελών για τη βοήθεια προς τον λαό του Αφγανιστάν».
Δείτε επίσης: Ελληνική Λύση για νέα μέτρα κατά του κορονοϊού: «Η κυβέρνηση προωθεί έναν νέο διχασμό»
- Εντατικές έρευνες για την ανεύρεση αγνοούμενου κολυμβητή στην παραλία Δικέλλων Αλεξανδρούπολης
- Επικίνδυνη κλιμάκωση των πυρκαγιών στη Βουλγαρία – προειδοποίηση από τον αρχηγό της πυροσβεστικής
- ΗΠΑ: Αναβολή δασμών για 90 ακόμη ημέρες στην Κίνα – Εν αναμονή συμφωνίας
- Ολυμπιακός: Ξεκινά η προετοιμασία με τα πρώτα φιλικά της ομάδας χάντμπολ
- Τουρκία: Πυρκαγιές στο Τσανάκαλε – εκατοντάδες εκκενώσεις για λόγους ασφαλείας [βίντεο]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr