Η Μαρίν Λεπέν επιτέθηκε στον Εμμανουέλ Μακρόν με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του
Η Λεπέν απέρριψε χθες, Πέμπτη, τις επικρίσεις του αντιπάλου της Εμανουέλ Μακρόν ο οποίος την κατηγορεί ότι διατηρεί τις «αυταρχικές» και εξτρεμιστικές απόψεις της, παρά το γεγονός ότι επιδεικνύει μια ηπιότερη δημόσια εικόνα στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία.
«Αυτές οι επικρίσεις με κάνουν να χαμογελώ επειδή ουδέποτε είχαμε ένα πρόεδρο που να έδειξε περισσότερα σημάδια εξτρεμισμού από τον Εμανουέλ Μακρόν», δήλωσε η Λεπέν μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2 και επικαλούμενη τη δράση της αστυνομίας εναντίον πολιτικών διαδηλώσεων, όπως η κινητοποίηση των κίτρινων γιλέκων.
Δείτε επίσης: BBC: Αποτροπιασμό για την “Εντολή Κρεμλίνου να καθαριστούν τα πτώματα στη Μαριούπολη για την παρέλαση της 9ης Μαΐου”
- Αποκαλύψεις για το ντους: Το 80% των ανθρώπων κάνει λάθος τη διαδικασία
- Παράγοντες που συμβάλλουν σε υπερβολική χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στους εφήβους
- Αλλαγές στην Ρέιντζερς: Οι νέοι ιδιοκτήτες αναζητούν τον Μάρκο Ρόζε ως προπονητή
- Η αληθινή ζωή του Φραντζέσκο Τότι: Ένας φυσιολογικός άνθρωπος
- Σοβαρή οικονομική απώλεια για τον ΜακΤόμινεϊ: Χάνει 2,32 εκατομμύρια ευρώ