Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λεπέν διασταυρώνουν τηλεοπτικά τα ξίφη τους ενόψει των εκλογών της Κυριακής
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα της αγοραστικής δύναμης των Γάλλων, ο Εμανουέλ Μακρόν αφού επισήμανε πως «ζούμε πρωτόγνωρες κρίσεις», αναγνώρισε ότι οι Γάλλοι τα βγάζουν πέρα δύσκολα και υποσχέθηκε ανώτατο όριο στις τιμές της ενέργειας. Υπογράμμισε πως πέτυχε μείωση της ανεργίας δημιουργώντας στη διάρκεια της θητείας του 1,2 εκατ. θέσεις εργασίας και δεσμεύτηκε πως θα δίνει τη δυνατότητα σε εταιρείες «που πάνε καλά» να δίνουν αφορολόγητο πριμ στους εργαζόμενους.
Η Μαρίν Λεπέν είπε ότι στη διάρκεια της θητείας Μακρόν είδε τον γαλλικό λαό να υποφέρει. Υποσχέθηκε πως θα είναι η πρόεδρος που θα του προσφέρει προστασία, ελευθερία, δικαιοσύνη και ασφάλεια. Δήλωσε πως θα ενισχύσει την αγοραστική δύναμη των Γάλλων αποφεύγοντας την φορολογική επιβάρυνση των καυσίμων. Είπε επίσης ότι θα προχωρήσει σε φορολογικές ελαφρύνσεις, θα δώσει αυξήσεις και θα ενισχύσει τις μονογονεϊκές οικογένειες. «Θα ξαναδώσω στους Γάλλους τα χρήματά τους» είπε η Λεπέν.
Δείτε επίσης: Ζελένσκι: «Η Ρωσία ίσως δεν έχει ακόμη κινητοποιήσει όλα τα μέσα της»
- Βουλή: Ο Αλέξανδρος Καζαμίας μιλά για συνέχεια στην περιοριστική δημοσιονομική πολιτική λιτότητας στον προϋπολογισμό του 2027
- Κανόνες δαπανών στη Βουλή: ο Θάνος Πετραλιάς για τη στήριξη των πολιτών και τα δημοσιονομικά όρια
- Μαρίν: «Θα δώσουμε τα πάντα» ενόψει της Μάντσεστερ Σίτι
- Σοκ στη Ρουμανία: μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια και επιτέθηκε σε συμμαθητή του στο σχολείο
- Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη: Προσέγγιζαν ανηλίκους μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών
![]()

