Η Γερμανίδα ΥΠΕΞ είπε σήμερα ότι η Ρωσία πρέπει να πληρώσει για “ τα εγκλήματα πολέμου”στην πόλη Μπούτσα
Eίπε χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να «πληρώσει» υπό τη μορφή της επιβολής πιο αυστηρών κυρώσεων, που θα αποδοκιμάζουν την “ απρόκλητη βία” του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο δήμαρχος της ουκρανικής πόλης δήλωσε χθες ότι 300 κάτοικοι της σκοτώθηκαν στη διάρκεια της κατάληψης της πόλης για ένα μήνα από το ρωσικό στρατό. Το Reuters είδε τα θύματα σε έναν ομαδικό τάφο, ενώ πτώματα υπάρχουν ακόμη στους δρόμους της πόλης.
“ Οι εικόνες από την Μπούτσα είναι απαράδεκτες. Η απρόκλητη βία του Πούτιν εξαφανίζει αθώες οικογένειες και δεν έχει όρια” έγραψε σε μία ανάρτησή της στο Twitter, η Αναλένα Μπέρμποκ.
Δείτε επίσης: Κουλέμπα: «Συνεχίζουμε να ψάχνουμε και να συλλέγουμε πτώματα»
- Συμφωνία Γαλλίας-Σαουδικής Αραβίας για παράταση στις πρόσθετες παραδόσεις ντίζελ «για όσο χρειαστεί»
- «Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: πώς αντέδρασε η Ευρώπη στις συλλήψεις Λιόλιου και διαιτητών
- Συγκλονίζει ο Νετανιάχου: Η ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος είναι «η μοναδική επιλογή»
- Σοκ για τη βομβιστική επίθεση στον Κολωνό: Η δήλωση Σκανδάμη για τους τραυματίες
- Έτοιμος για την Καϊράτ ο Παναθηναϊκός μετά την προπόνηση στο «Almaty Ortalyk Stadion»
![]()

