Ευχάριστη εξέλιξη από το μέτωπο του Αφγανιστάν καθώς οι Ταλιμπάν συμφώνησαν να μπορούν πολίτες να φεύγουν από την χώρα και μετά τις 31 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει Γερμανός διπλωμάτης, που διαπραγματεύεται μαζί τους, είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Κατάρ, όπου αποφασίστηκε να μπορούν οι κάτοικοι να φεύγουν από την χώρα και μετά την 31η Αυγούστου.
Ο Αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, Σερ Αμπάς Στανεκζάι «με διαβεβαίωσε ότι οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου», έγραψε στο Twitter ο Μάρκους Πότσελ.
Δείτε επίσης: Συνωστισμός στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
- Ηράκλειο: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025
- Ελληνική Λύση: Η ντροπή για την κατάντια της Ελλάδας από γεωπολιτική υπερδύναμη σε χρήσιμο ηλίθιο
- Γκ. Μαγιορκίνης: Το long covid προκαλεί αναπηρία – συμμετοχή της Ελλάδας σε ευρωπαϊκή μελέτη για την αναζήτηση θεραπείας
- Ο Άλβαρο επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στον Άρη
- Λήξη ερευνών του Λιμενικού στη Βουρβουρού: Δεν υπάρχουν αγνοούμενοι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr