Ασυνόδευτο βρέφος έφτασε στη Λαμπεντούζα ταξιδεύοντας μόνο του στη Μεσόγειο
Οι γονείς του βρέφους το έστειλαν να ταξιδέψει μόνο του μέσω της Μεσογείου σε πλοιάριο που επέβαιναν άλλοι 70 μετανάστες. Τελικά, έφτασε σώο στη Σικελία, όπως αναφέρει η Repubblica.
“Διέσχισε την Μεσόγειο πριν ακόμη μάθει να περπατάει. Αψήφησε τα κύματα μόνο του“, αναφέρει το δημοσίευμα υπογραμμίζοντας ότι το βρέφος “είναι πολύ μικρό ώστε να επιτρέπεται η δημοσιοποίηση του ονόματός του και της ιστορίας του“.
Οι υπόλοιποι μετανάστες δεν γνώριζαν το βρέφος, με τους γονείς του να τους ζητάν να το προσέχουν, καθώς οι ίδιοι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι περίπου 500 μετανάστες έφθασαν με επτά διαφορετικά πλοιάρια στην Λαμπεντούζα κατά τις δύο τελευταίες ημέρες.
Δείτε επίσης: Ιταλία: Καταγράφηκαν 83 κρούσματα της Όμικρον – Νέα συνεδρίαση για εκτίμηση της κατάστασης
- Ν. Ταχιάος: Επέκταση του Μετρό Θεσσαλονίκης σε πλήρη λειτουργία το α’ τρίμηνο του 2026 – Προσωρινή διακοπή για λόγους ασφαλείας
- Τζάρεντ Άιζακμαν: Ο φίλος του Μασκ επιστρέφει ως υποψήφιος για την ηγεσία της NASA
- Ανάπτυξη Δράμας: Η ισχυρή περιφέρεια διαμορφώνει την ισχυρή Ελλάδα
- Λουτσέσκου: «Όλοι είναι έτοιμοι και αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις του αγώνα»
- Ο Άντονι Χόπκινς αποκαλύπτει τις απιστίες του και την ελπίδα για την πρώην σύζυγό του
![]()
