Η γυναίκα κρατούσε μπαστούνι του μπέιζμπολ
Ένα απίστευτο περιστατικό ανακοινώθηκε σήμερα από τις Αρχές των ΗΠΑ, καθώς μια 25χρονη γυναίκα που κρατούσε ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ κοντά στο Καπιτώλιο… δάγκωσε έναν αστυνομικό όταν μαζί με συναδέλφους του προσπάθησε να την αφοπλίσει.
Η γυναίκα, που σύμφωνα με την αστυνομία ονομάζεται Ολίβια Ρομάνο, συνελήφθη αφού νωρίτερα εμφανίστηκε «ταραγμένη» να «ουρλιάζει» στους αστυνομικούς.
«Όταν σήκωσε το μπαστούνι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της το πάρουν. Εκείνη τη στιγμή έγινε εριστική και δάγκωσε έναν από αυτούς» ανέφερε η αστυνομία του Καπιτωλίου.

Οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του… δαγκωμένου αστυνομικού, ούτε διευκρίνισαν ποια είναι η κατάστασή του. Προς το παρόν δεν έχει ασκηθεί δίωξη στη γυναίκα.
Η αστυνομία του Καπιτωλίου παραμένει σε επιφυλακή μετά την εισβολή, στις 6 Ιανουαρίου, υποστηρικτών του τότε προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, τον θάνατο ενός αστυνομικού, τον Απρίλιο, όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο και την αντιπαράθεση, στα μέσα Αυγούστου, με έναν άνδρα που οδήγησε το φορτηγάκι του στο πεζοδρόμιο της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, στην απέναντι πλευρά του Καπιτωλίου.
Δείτε επίσης: Πανικός σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας – Γυναίκα αστυνομικός πυροβόλησε κατά λάθος δύο φορές
- Σοβαρή παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τους θανάτους κρατουμένων στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ με την απόκτηση του Σικολά
- Σοκ στην Πάτρα: Θάνατος 72χρονου κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Ο 8ος σε δύο μήνες
- Συναγερμός στην Πάτρα: 35χρονη ενεργοποιεί το panic button και συλλαμβάνεται ο πρώην σύζυγός της
- Κυβερνητικό πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ: Παρουσίαση από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

