Καμία αλλαγή δε πρόκειται να αναγνωρίσει η Πολωνία στα εδάφη της Ουκρανίας που θα προκαλέσει η ρωσική εισβολή
Ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, Ζμπίγκνιου Ράου συναντήθηκε σήμερα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν και συζήτησαν τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Με το τέλος των συνομιλιών τους, ο Πολωνός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως η Πολωνία δεν θα αναγνωρίσει οποιεσδήποτε εδαφικές αλλαγές που θα προκληθούν από “απρόκλητη και παράνομη επιθετικότητα”.
Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέφερε πως ο Μπλίνκεν θα συζητήσει την αποστολή βοήθειας για την ασφάλεια της Πολωνίας, αλλά και ανθρωπιστικής βοήθειας, αντιδρώντας στην εισβολή. Επίσης, θα ευχαριστήσει την Πολωνία για το καλωσόρισμα της προς πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τις εστίες τους, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.
Δείτε επίσης: Βαρουφάκης: «Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι επικίνδυνη για τη Δημοκρατία»
- Συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου
- Ποινική δίωξη σε διανομέα για κακούργημα λόγω επίθεσης με κατσαβίδι στην Ιερά Οδό
- Ένας χρόνος χωρίς τον Μίμη Πλέσσα: Συγκίνηση από τη Λουκίλα Καρρέρ
- Εντυπωσιακή νίκη της Ελλάς Σύρου επί του Παναργειακού με 5-0
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πρασιανάκης