Κατηγορίες κατά του YouTube εξαπολύει η Ρωσία
Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν σήμερα την υπηρεσία βίντεο Youtube, που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Google, ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου, “Douma-TV” και υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξουν αντίποινα.
Ο πρόεδρος της Δούμας, Βιτσισλάβ Βολόντιν, δήλωσε πως η Ουάσινγκτον παραβιάζει με αυτό τον τρόπο τα δικαιώματα των Ρώσων, ενώ η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας, Μαρία Ζαχάροβα, είπε πως το Youtube «υπέγραψε την καταδίκη του».
Δημοσιογράφοι του AFP διαπίστωσαν πως ο εν λόγω λογαριασμός δεν ήταν προσβάσιμος στην πλατφόρμα σήμερα το πρωί.
Δείτε επίσης: Στα ανατολικά οι ρωσικές δυνάμεις – Χάρκοβο και Μαριούπολη οι επόμενοι στόχοι, σύμφωνα με τον Στ. Φραγκούλη, αντιστράτηγο ε.α.
- Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Εντοπίστηκε και 14ος νεκρός, σύμφωνα με τον δήμαρχο Λούιβιλ
- ΟΗΕ: Το Ισραήλ αγνοεί τα ψηφίσματα για τα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν – Οι καταγγελίες της Συρίας
- Τραμπ: Κανένας αξιωματούχος των ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχει στη G20 της Νότιας Αφρικής
- Δυτική Όχθη: Ρεκόρ επιθέσεων από Ισραηλινούς εποίκους τον Οκτώβριο
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Οι αμερικανοί αξιωματούχοι ελπίζουν ότι η Τουρκία δεν θα αποτελέσει εμπόδιο
![]()
