Εμπορικό κέντρο του Κιέβου που έχει μετατραπεί σε αποθήκη πυρομαχικών δέχτηκε επίθεση από τη Ρωσία με υψηλής ακριβείας πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς
Το εμπορικό κέντρο στην ουκρανική πρωτεύουσα επλήγη αργά χθες, Κυριακή, προκαλώντας τον θάνατο 8 ανθρώπων, καθώς και μεγάλες καταστροφές σε κτίρια και αυτοκίνητα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.
«Οι περιοχές κοντά στο εμπορικό κέντρο χρησιμοποιούνταν ως μια μεγάλη βάση για την αποθήκευση ρουκετών και για την επανόπλιση εκτοξευτών πολλαπλών ρουκετών», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ σε δημοσιογράφους.
«Υψηλής ακριβείας οπλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς κατέστρεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Μαρτίου μια ουκρανική μονάδα εκτοξευτών πολλαπλών ρουκετών και έναν χώρο αποθήκευσης πυρομαχικών σε εμπορικό κέντρο που δεν λειτουργούσε», δήλωσε.
Δείτε επίσης: 925 νεκρούς αμάχους στην Ουκρανία καταγράφει ο ΟΗΕ – Σχεδόν 6,5 εκατομμύρια οι εκτοπισμένοι
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες αποκαλύπτουν ποιος συμπαίκτης τους θα φορούσε την κελεμπία (vid)
- Συλλήψεις στη Μύκονο και Πειραιά για λαθραία τσιγάρα
- Ταμπού: Επιστροφή στο παρελθόν με έντονα συναισθήματα στο φινάλε της σειράς του MEGA
- Λαπόρτα: Σημαντική εξέλιξη με τον Γιαμάλ – Επιστροφή στο Καμπ Νόου την επόμενη σεζόν
- Πυρκαγιά υπό έλεγχο στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία