ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι τη φίλη του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν

Ένα 14χρονο αγόρι από το Ουισκόνσιν στις ΗΠΑ, φέρεται να πυροβόλησε τη φίλη του τουλάχιστον τρεις φορές στο κεφάλι, αφού εκείνη προσπάθησε να τον χωρίσει.

Το 14χρονο κορίτσι, Jazlene Jones, έζησε από θαύμα μετά τους πυροβολισμούς, ενώ το αγόρι που την πυροβόλησε, ο Elia Olson, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 60 χρόνια, καθώς κατηγορήθηκε ως ενήλικας για απόπειρα δολοφονίας και κατοχή επικίνδυνου όπλου, σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post.

propoli

Πως έγινε το σκηνικό με τους πυροβολισμούς
Την Κυριακή το μεσημέρι (8/1), το ζευγάρι περπατούσε στις σιδηροδρομικές γραμμές της πόλης, περίπου 25 μίλια νότια του Μιλγουόκι, για να καπνίσει, σύμφωνα με την Jazlene. Στην συνέχεια η 14χρονη είπε στον Elia ότι ήθελε να τερματίσει τη σχέση τους και εκείνος τις είπε να κλείσει το κινητό της πριν το πετάξει και στη συνέχεια τη σημαδέψει στο κεφάλι, με ένα λευκό περίστροφο και την πυροβόλησε μία φορά.

Η 14χρονη ικέτευσε για τη ζωή της, αλλά το αγόρι της είπε ότι, «πρέπει να πεθάνεις» και ύστερα την πυροβόλησε άλλες δύο με τρεις φορές πριν φύγει τρέχοντας από το σημείο. Παρά τα τραύματά της, η Jazlene έφυγε τρέχοντας και έκανε σήμα σε έναν μοτοσικλετιστή κοντά στον σημείο που έγινε το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Γιάννης Ζουγανέλης: «Με ενοχλεί πάρα πολύ, έχει παραγίνει το κακό»


Loading