ΗΠΑ | Άγριος καβγάς λίγο πριν από την απογείωση – Του έκανε κεφαλοκλείδωμα για να τον σταματήσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας έντονος καβγάς σε πτήση της American Airlines από την Τάμπα στη Φιλαδέλφεια οδήγησε το απόγευμα της Τρίτης σε καθυστέρηση απογείωσης και σε έναν επιβάτη να αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Τα βίντεο του περιστατικού, που κυκλοφόρησαν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν ένα μέρος της συνάντησης πριν από την απογείωση, στην οποία ένας άνδρας στην πτήση 2506 στην Τάμπα φαίνεται να χρησιμοποιεί βωμολοχίες και να κατευθύνει μια αντισημιτική δυσφημία προς μια αεροσυνοδό.

propoli

Σε πολλά κλιπ που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο, ο άνδρας φαίνεται να μαλώνει με το προσωπικό του αεροπλάνου και να αποκαλεί μια αεροσυνοδό ως προσβολή. Στη συνέχεια λέει ότι προσπαθεί να φτάσει στην «πατρίδα» του και ότι άλλοι στην πτήση το κάνουν πιο δύσκολο. Καθώς η κατάσταση κλιμακώνεται, ένας άλλος επιβάτης που αργότερα ακούγεται να λέει ότι είναι αστυνομικός πλησιάζει τον άνδρα στο διάδρομο του αεροπλάνου, καθώς μια αεροσυνοδός εμφανίζεται στον ασύρματο για βοήθεια.

Οι δύο άντρες αρχίζουν να σπρώχνονται ο ένας στον άλλο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ο επιβάτης που ισχυρίζεται ότι είναι αστυνομικός βάζει τον άνδρα σε ένα κεφαλοκλείδωμα και του λέει «άσε κάτω τα χέρια σου και μην αγγίζεις κανέναν». Στη συνέχεια, ο επιβάτης συνοδεύει βίαια τον άνδρα από το αεροπλάνο με τη βοήθεια άλλου ατόμου, καθώς άλλοι ακούγονται να χειροκροτούν.

Με πληροφορίες από Philadelphia Inquirer

Δείτε επίσης: Δε θα είναι υποψήφιος των Δημοκρατικών ο Μπομπ Μενέντεζ

Loading