Δύο υπάλληλοι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) της Νέας Υόρκης μαχαιρώθηκαν από άγνωστο άντρα – Ο χώρος εκκενώθηκε
Οι τραυματισμένες γυναίκες «βρέθηκαν σε σταθερή κατάσταση» και διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Μέχρι στιγμής δεν συνελήφθη κάποιος ύποπτος για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος), ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζήτησε από τους πολίτες να αποφύγουν τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, καθώς η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης είναι σε εξέλιξη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πάπας Φραγκίσκος για Ουκρανία: Είναι πόλεμος κι όχι ειδική στρατιωτική επιχείρηση- «Παρακαλώ σταματήστε»
- ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε την επιχείρηση Νότιο Δόρυ για την καταστολή ναρκοτρομοκρατών στη Λατινική Αμερική
- ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο ο γερουσιαστής Φέτερμαν, που υπερψήφισε τον τερματισμό του shutdown
- Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Βαλένθια
- Η επίσημη συγγνώμη του BBC προς τον Τραμπ και η άρνηση καταβολής αποζημίωσης
- Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα, αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ με στρατηγική γεωπολιτική θέση
![]()
