Δύο υπάλληλοι του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (MoMA) της Νέας Υόρκης μαχαιρώθηκαν από άγνωστο άντρα – Ο χώρος εκκενώθηκε
Οι τραυματισμένες γυναίκες «βρέθηκαν σε σταθερή κατάσταση» και διακομίστηκαν σε κοντινό νοσοκομείο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο NBC, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο.
Μέχρι στιγμής δεν συνελήφθη κάποιος ύποπτος για την επίθεση, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος), ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το κίνητρο. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ένας ύποπτος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Σε ανάρτησή της στο Twitter η αστυνομία της Νέας Υόρκης ζήτησε από τους πολίτες να αποφύγουν τη συνοικία στην οποία βρίσκεται το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, καθώς η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης είναι σε εξέλιξη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πάπας Φραγκίσκος για Ουκρανία: Είναι πόλεμος κι όχι ειδική στρατιωτική επιχείρηση- «Παρακαλώ σταματήστε»
- Star Bulk ανοίγει νέα σελίδα με εισαγωγή στην Euronext Athens και δημόσια προσφορά στην Ελλάδα
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 30χρονη οδηγός μηχανής σε τροχαίο στη Σταυρούπολη
- Στην Κύπρο έφτασε ο Τάσος Μπακασέτας για τον ΑΠΟΕΛ
- Ανοίγει νέο ταμείο αγροτικής επιχειρηματικότητας για 365 εκατ. ευρώ στην αγροδιατροφή
- Στα διαμερίσματα των ωφελούμενων του προγράμματος κοινωνικής κατοικίας βρέθηκε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη Θεσσαλονίκη
![]()
