H τεράστια αστική πυρκαγιά στο Κολοράντο των ΗΠΑ κατέστρεψε χιλιάδες στρέμματα ενώ δυο άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται
Ένας ακόμα αγνοούμενος βρέθηκε το Σάββατό όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Μπόλντερ Τζο Πέλι.
«Πρώτη και σημαντικότερη μέριμνά μας οι ζωές, εντοπίσαμε τον ένα και τώρα έχουμε δύο (αγνοούμενους)» δήλωσε σχετικά σε συνέντευξη τύπου.
Οι αρχές είχαν δηλώσει πως δεν υπάρχουν θύματα μετά τη σπάνια αστική πυρκαγιά που ξέσπασε την Πέμπτη και κατέστρεψε ολοσχερώς περιουσίες.
Οι ριπές ανέμου την Πέμπτη ξεπερνούσαν τα 160 χλμ/ώρα και ώθησαν τις φλόγες ανατολικά προκαλώντας τις εκκενώσεις οικισμών, ενώ σε περίπου δύο ώρες, η φωτιά κατέστρεψε πάνω από 24.000 στρέμματα.
Ο Πέλι δήλωσε επίσης πως οι δύο αγνοούμενοι ζούσαν σε σπίτια που καταστράφηκαν ολοσχερώς από τη φωτιά.
Δείτε επίσης: Οι ΗΠΑ θα αντιδράσουν «αποφασιστικά» αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία
- Νέες αποκαλύψεις για τον 42χρονο μαστροπό: Εξανάγκαζε γυναίκες σε 10 ραντεβού την ημέρα – «Πλάτες» από πολιτικό καταγγέλλουν θύματα
- ΟΗΕ: Ισραήλ προς Κατάρ στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας: «Η ιστορία δεν θα είναι επιεικής με τους συνεργούς της τρομοκρατίας»
- Αναζητώντας τον δράστη της δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ – Καμπανάκι στους πολίτες για πληροφορίες
- 89η ΔΕΘ – OT FORUM: Μια νέα εποχή για την οικονομία
- Η Εθνική Ελλάδας κοντά στον τελικό του Ευρωμπάσκετ 2025