ΗΠΑ: Οδηγία προς τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στη Γαλλία αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι (vid)

Αντιμέτωπη με τέταρτο κύμα κορονοϊού η Γαλλία

Συστάσεις προς τους πολίτες της χώρας έκαναν οι αμερικανικές αρχές να μη μετακινηθούν με προορισμό την Γαλλία αν δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρωπαϊκή χώρα

propoli

Η οδηγία του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είναι “επιπέδου 4” και γι αυτόν τον λόγο συνέστησε στους κατοίκους να παραμείνουν στη χώρα και να μην προγραμματίσουν κάποιο ταξίδι στη Γαλλία. Θυμίζουμε πως από χθες οι Γάλλοι ζουν με το υγειονομικό πάσο στην καθημερινότητά τους, την ώρα που η χώρα τους έχει υποβληθεί σε μια ακόμη δύσκολη δοκιμασία, η οποία δεν είναι άλλη από το τέταρτο κύμα κρουσμάτων.

Οι άνθρωποι οι οποίοι εισέρχονται στα νοσοκομεία είναι ολοένα και περισσότεροι, ενώ από την ημέρα που ο ιός μπήκε στη ζωή των Γάλλων, οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τους 111.000 και τα κρούσματα τα 6.000.000.

Ο αριθμός των νοσηλευόμενων δεν σταματά να αυξάνεται στη χώρα, που από την αρχή της πανδημίας έχει καταγράψει πάνω από 111.000 θανάτους και 6 εκατ. κρούσματα, ενώ όσον αφορά τους ανθρώπους που νοσούν ανά ημέρα, ο αριθμός φτάνει τους 20.000.

Οι υγειονομικές αρχές της χώρας, υπογραμμίζουν πως 44.980.791 άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου (δηλαδή 66,7% του συνολικού πληθυσμού) και 37.514.388 πολίτες έχουν ανοσοποιηθεί πλήρως (δηλαδή 55,6% του συνολικού πληθυσμού).

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νεκρά ψάρια βγάζει το κύμα σε θάλασσες της Χαλκιδικής(video)

Loading