Ισραήλ: Εντοπίστηκε η σορός της Σάνι Λουκ και δύο ακόμα ομήρων

Ο στρατός του Ισραήλ εντόπισε τρεις σορούς ομήρων της Χαμάς, με τη μια εξ αυτών να είναι της Σάνι Λουκ.

Η Σάνι Λουκ είναι η κοπέλα που είχε έρθει από τη Γερμανία για το φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου, η οποία εμφανιζόταν χωρίς τις αισθήσεις της κακοποιημένη στην καρότσα ενός αγροτικού με άνδρες της Χαμάς

propoli

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των IDF Ντάνιελ Χαγκάρι, οι ισραηλινές αρχές ανακάλυψαν τις σορούς των Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζίκ Γκαλέντερ στη Τζαμπαλίγια της Γάζας μέσα σε σήραγγες της Χαμάς. Και οι τρεις είχαν πάει στο μουσικό φεστιβάλ. 

Ο Χαγκάρι είπε ότι τα πτώματα ανασύρθηκαν σε μια ολονύκτια επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από τον στρατό και την υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet.

Η Λουκ διασκέδαζε στο πάρτι κοντά στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου 2023 όταν τρομοκράτες της Χαμάς εισέβαλαν στο Ισραήλ και σκότωσαν περίπου 260 νέους.

Σημειώνεται πως η Shani Louk, ισραηλογερμανίδα, ήταν σε ένα από τα φρικιαστικά βίντεο με τις θηριωδίες της Χαμάς. Η οικογένειά της την αναγνώρισε σε ένα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στο διαδίκτυο. Η Σάνι κείτονταν αναίσθητη στο πίσω μέρος ενός φορτηγού με ενόπλους της Χαμάς.

Δείτε επίσης: Πολύγυρος: Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο Κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στη Χαλκιδική

Loading