Σήμερα το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε:
Η 4η δόση εμβολίου κατά της Covid–19 που χορηγήθηκε σε άτομα άνω των 60 ετών στο Ισραήλ τριπλασίασε την αντίσταση στην σοβαρή νόσηση σε σχέση με τα άτομα της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας που έχουν λάβει 3 δόσεις εμβολίου.
Η 4η δόση, ή 2η αναμνηστική δόση, διπλασίασε την αντίσταση κατά της μόλυνσης σε σύγκριση με άτομα αυτής της ηλικιακής κατηγορίας που έχουν λάβει 3 δόσεις του εμβολίου, διευκρίνισε επίσης το υπουργείο.
Το Ισραήλ άρχισε την χορήγηση της 4ης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNtech σε άτομα άνω των 60 ετών στις αρχές του Ιανουαρίου.
Δείτε επίσης: Ισραήλ: Πάνω από 69.000 νέα κρούσματα, με ρεκόρ θετικότητας
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
- Συγκίνηση για την Τανάγρα: τα συλλυπητήρια Καλαφάτη για τους δύο πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας
![]()
