Οι δύο νεαροί, σκαρφάλωσαν τους τοίχους του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου τα ξημερώματα και έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, που κάλεσε την αστυνομία.
Δεν ήθελαν παρά να πιουν την μπύρα τους με θέα! Γι΄αυτό, οι δύο αμερικανοί τουρίστες μπήκαν την νύκτα στο Κολοσσαίο στη Ρώμη. Η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 800 ευρώ στον καθένα.
Οι δύο τουρίστες, 24 και 25 ετών, σκαρφάλωσαν τους τοίχους του ρωμαϊκού αμφιθεάτρου τα ξημερώματα και έγιναν αντιληπτοί από περαστικό, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.
Πριν από την πανδημία, 25.000 τουρίστες συνωστίζονταν καθημερινά στο Φλάβειο Αμφιθέατρο, ηλικίας σχεδόν 2.000 ετών που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εντοπίστηκε σορός άνδρα στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας
- Νέα Στύρα: Το φέρι μποτ Παναγία Παραβουνιώτισσα επιστρέφει στο λιμάνι [Βίντεο]
- Εντυπωσιακή νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας επί της Λέγκια με 4-1 και κοντά στην πρόκριση
- Ηράκλειο: Μεγάλη επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στον Δήμο Γόρτυνας
- Θάνατος 84χρονου λουόμενου στην παραλία του Οφρυνίου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr