Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν πάνω από 19.500 κρούσματα κορονοϊού και 47 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Στις ΜΕΘ της Ιταλίας βρίσκονται 638 ασθενείς, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 4.964, με την πίεση στα νοσοκομεία να είναι αυξημένη.
Στο μεταξύ ο Ιταλός μάνατζερ ο οποίος βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊό δήλωσε στη Rai: «είμαι ικανοποιημένος που εμβολιάσθηκα, διότι το εμβόλιο λειτούργησε περίφημα. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου, από το παιδί μας οκτώ ετών μέχρι τον παππού ογδόντα ενός, όλοι μας έχουμε μόνον ελαφρά συμπτώματα».
Δείτε επίσης: Παραλλαγή Όμικρον: Έκτακτη σύσκεψη των υπουργών Υγείας της G7 συγκαλεί η Βρετανία
- Eurobank στο Investopia Mediterranean – Athens με στρατηγικό ρόλο
- Σήμερα αρχίζουν οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων για στημένους αγώνες στο μπάσκετ
- Ολυμπιακή πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2027: Βερολίνο, Παρίσι και Λονδίνο οι «σταθμοί»
- ΤτΕ: Ενισχύεται η ανθεκτικότητα των ελληνικών τραπεζών παρά την αύξηση των «κόκκινων» δανείων
- Στημένοι αγώνες μπάσκετ: Ξεκινούν από αύριο οι απολογίες των έξι κατηγορουμένων – Αρνείται την κατηγορία ο πρόεδρος της ΕΟΚ
![]()
