Ιταλία: Γίνεται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι

Θα χορηγηθεί τρίτη δόση του εμβολίου σύμφωνα με τον Ιταλό Πρωθυπουργό

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην τακτική που ακολουθεί η κυβέρνησή του για την καταπολέμηση της πανδημίας.

propoli

Ο Μάριο Ντράγκι, μιλώντας για τα κόμματα της αντιπολίτευσης που τον στηρίζουν είπε πως θα πρέπει να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή πλεύσης η οποία θα προκύψει μέσω διαλόγου και θα αφορά στην επέκταση της χρήσης του πράσινου πάσου. Εν συνεχεία, ερωτώμενος για το αν θα χορηγθεί τρίτη δόση εμβολίου και αν ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός απάντησε καταφατικά και στα δύο ερωτήματα.

Εξέφρασε επίσης την άποψη ότι όσον αφορά τα υπεραστικά μέσα η κατάσταση με το εμβόλιο πηγαίνει καλά, κι έπειτα είπε πως «το 91,5% του διδακτικού προσωπικού έχει εμβολιαστεί» και οτι «η εκστρατεία εμβολιασμού αγκαλιάσθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τους νέους».

Στο τέλος παρακάεσε για άλλη μια φορά τους Ιταλούς πολίτες να βρεθούν στο εμβολιαστικό κέντρο και να εμβολιαστούν, και παράλληλα αναφερόμενος στο ποσοστό των εμβολιασμένων είπε πως μέχρι το τέλος του μήνα, το ποσοστό των κατοίκων άνω των 12 ετών που θα έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του θα φτάνει το 80%.

Δείτε επίσης: Ο Δένδιας έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Παραολυμπιονίκη Γκαβέλα

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading