Καλιφόρνια: Ανήλικη διασώθηκε από τον απαγωγέα της χάρη σε ένα σημείωμα «Βοηθήστε με»

Ένα κορίτσι κατάφερε να διασωθεί χάρη στο θάρρος της, τα γρήγορα αντανακλασικά που επέδειξε αλλά και την κινητοποίηση μιας γυναίκας που είδε το σημείωμα.

Το κορίτσι, φέρεται να είχε απαχθεί από τον ύποπτο τρεις ημέρες νωρίτερα στο Τέξας, ο οποίος στη συνέχεια οδήγησε στην άλλη πολιτεία. Μια περαστική παρατήρησε το νεαρό κορίτσι, 13 ετών, να κουνάει το τσαλακωμένο χαρτί στο Long Beach στις 9 Ιουλίου και κάλεσε αμέσως το 100.

propoli

Στη συνέχεια η αστυνομία συνέλαβε έναν 61χρονο ύποπτο, ο οποίος κατηγορείται για απαγωγή μεταξύ άλλων κατηγοριών.

Το όχημα βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης ενός πλυντηρίου το οποίο χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα ο φερόμενος ως απαγωγέας, αναφέρουν οι αναφορές.

Την βρήκαν έξω από πλυντήριο στην Καλιφόρνια


Η κοπέλα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Τέξας τρεις ημέρες νωρίτερα και είχε οδηγηθεί στο Long Beach, πιστεύεται ότι κάποια στιγμή πριν από τη διάσωσή της είχε μπει μέσα στις εγκαταστάσεις.

Εργαζόμενη στο πληντύριο, δήλωσε στο NBC News ότι είχε ένα κακό προαίσθημα όταν είδε τον άνδρα με το παιδί περιγράφοντας τον άνδρα ως τρομακτικό και αμέσως κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Είπε ότι η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία ήταν πελάτισσά της, η οποία της είπε ότι το κορίτσι χρειαζόταν βοήθεια. Το θύμα ήταν «εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένο και ταραγμένο»

Η εργαζόμενη πρόσθεσε: «Είμαι σοκαρισμένη, αλλά χαρούμενη γιατί η αστυνομία τη διέσωσε. Θέλω μόνο να είναι αυτή και η οικογένειά της τώρα ευτυχισμένοι και ασφαλείς».

Σημειώνεται πως το θύμα είχε απαχθεί κοντά σε μια στάση λεωφορείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας στις 6 Ιουλίου. Ο ύποπτος την πλησίασε με ένα όχημα, την σημάδεψε με όπλο και απαίτησε να μπει μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν επίσης ότι η κοπέλα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση ενώ την μετέφεραν στην Καλιφόρνια.

Δείτε επίσης: Ryanair: Nέα απεργία των πιλότων στο Βέλγιο στις 29 και 30 Ιουλίου

Loading