Ο Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε πως 1000 μαχητές από την Τσετσενία καταφτάνουν στην Ουκρανία για να ριχτούν στη μάχη.
Μέσα από τον λογαριασμό του στο Telegram, ο ηγέτης των Τσετσένων Καντίροφ τόνισε πως ένας από τους στενούς του συνεργάτες, ο Απτί Αλαουντίνοφ φτάνει στην Ουκρανία «με 1000 εθελοντές από την Τσετσενία για να συμμετάσχουν στην ειδική επιχείρηση για την αποναζιστικοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας».
Ο Τσετσένος ηγέτης έχει δηλώσει πως βρίσκεται στην Ουκρανία από την Δευτέρα, στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων και με στρατηγείο ένα αεροδρόμιο που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει κοντά στο Κίεβο.
Ο Καντίροφ ο οποίος έχει κατηγορηθεί από πολλές διεθνείς οργανώσεις για σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι «παιδί» του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Δείτε επίσης: Περίεργο τηλεφώνημα στον Βρετανό υπουργό Άμυνας από άνδρα που παρίστανε τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας
- Σπάτα: Αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε παράνομη μετάγγιση υγρών αποβλήτων σε δεξαμενή και σύλληψη οδηγού βυτιοφόρου
- Σοκαρισμένος στο «φλεγόμενο» Παρίσι ο Τζόρνταν Πίκφορντ – «Μας είπαν να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο»
- Αναβλήθηκε το ματς της Ligue 2: Μονπελιέ-Ρεντ Σταρ για τη Δευτέρα
- Φυσικό αέριο: Πάνω από τα 90 ευρώ η μεγαβατώρα στην Ευρώπη
- Δείπνο προς τιμήν των μεγάλων δωρητών του Τηλεμαραθωνίου του ΑΝΤ1 παρέθεσε ο Θοδωρής Κυριακού
![]()

