Ο Ραμζάν Καντίροφ δήλωσε πως 1000 μαχητές από την Τσετσενία καταφτάνουν στην Ουκρανία για να ριχτούν στη μάχη.
Μέσα από τον λογαριασμό του στο Telegram, ο ηγέτης των Τσετσένων Καντίροφ τόνισε πως ένας από τους στενούς του συνεργάτες, ο Απτί Αλαουντίνοφ φτάνει στην Ουκρανία «με 1000 εθελοντές από την Τσετσενία για να συμμετάσχουν στην ειδική επιχείρηση για την αποναζιστικοποίηση και αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας».
Ο Τσετσένος ηγέτης έχει δηλώσει πως βρίσκεται στην Ουκρανία από την Δευτέρα, στο πλευρό των ρωσικών στρατευμάτων και με στρατηγείο ένα αεροδρόμιο που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει κοντά στο Κίεβο.
Ο Καντίροφ ο οποίος έχει κατηγορηθεί από πολλές διεθνείς οργανώσεις για σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, είναι «παιδί» του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.
Δείτε επίσης: Περίεργο τηλεφώνημα στον Βρετανό υπουργό Άμυνας από άνδρα που παρίστανε τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας
- Μπενφίκα: Ο Αντώνης Λεμονάκης ακολουθεί τον Μάρκο Σίλβα στη Λισαβόνα
- Αλλαγές στα κυλικεία: Τέλος στα αλλαντικά και τα αναψυκτικά για τα παιδιά από Σεπτέμβριο
- Δήμος Αθηναίων: Το Κουκάκι αποκτά τον δικό του λεμονόκηπο
- Στο στόχαστρο της Ευρωπαίας διαμεσολαβήτριας η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διαγραφή μηνύματος του Μακρόν
- Ο Δήμος Αθηναίων στην πρώτη γραμμή της κλιματικής θωράκισης
![]()

