Κατηγορούμενος για επιθέσεις με μαχαίρι πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε για να μην συλληφθεί

Σε βάρος του υπόπτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα εγκλήματα της απόπειρας φόνου και γυναικοκτονίας.

Ένας Αμερικανός πολίτης που κατηγορούνταν ότι προσπάθησε να μαχαιρώσει τη σύντροφό του και έναν οδηγό ταξί στην πόλη Σαλβαδόρ στη βορειοανατολική Βραζιλία βρέθηκε νεκρός, αφού πήδηξε από το παράθυρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, κατά τη διάρκεια προσπάθειας σύλληψής του από την αστυνομία, σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας Μπαΐα.

propoli

Ο εν λόγω Αμερικανός είχε κατηγορηθεί για άλλα εγκλήματα τον Μάρτιο και διέμενε στο ξενοδοχείο υποκρινόμενος την ταυτότητά του με πλαστά έγγραφα, δυσκολεύοντας τις αρχές στη σύλληψή του.

«Ήταν η επιλογή του, όταν η αστυνομία έφθασε και χτύπησε την πόρτα, ήταν επιλογή του. Δυστυχώς, προσπάθησε να διαφύγει και πήδηξε από το παράθυρο», εξήγησε η αστυνομικός Μαριάνα Ουάις, η οποία δεν αποκάλυψε το πλήρες όνομα του υπόπτου.

Οι επιθέσεις με μαχαίρι διαπράχθηκαν την Κυριακή σε μια χλιδάτη συνοικία του Σαλβαδόρ, έγινε γνωστό από την αστυνομία, που πρόσθεσε πως ο Αμερικανός έκοψε τα μαλλιά του σε μια απόπειρα να αποκρύψει την ταυτότητά του.

Σε βάρος του υπόπτου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα εγκλήματα της απόπειρας φόνου και γυναικοκτονίας.

Το Reuters δεν έχει προς το παρόν λάβει απάντηση σε αίτημά του να σχολιάσει σχετικά με την υπόθεση από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Μπραζίλια.

Aliri

Δείτε επίσης: Σουηδία: Έπεσε ασανσέρ εργοταξίου και σκοτώθηκαν 5 άνθρωποι στη Στοκχόλμη

Loading