Η Κατερίνα Σεβτσένκο κάτοικος Χαρκόβου μίλησε για την ζωή της στην εμπόλεμη Ουκρανία
«Εδώ έχουμε ακόμα ουκρανικές σημαίες» απάντησε στην εκπομπή «Live News» σχετικά με το αν έχει καταληφθεί η πόλη από τους Ρώσους και συμπλήρωσε πως η βόμβα που έπεσε το πρωί στην κεντρική πλατεία της πόλης ακούστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακριά.
Η Κατερίνα Σεβτσένκο είπε στη συνέχεια: «Μένω σπίτι με τους γονείς μου, δεν βγαίνουμε έξω. Ακούμε εκρήξεις, πυροβολισμού και οχήματα που περνάνε, ελπίζω να είναι δικά μας που πάνε να μας προστατεύσουν»
«Κουράστηκα να ακούω όλα αυτά, κουράστηκα να φοβάμαι, κουράστηκα να μην ξέρω τι θα γίνει μετά» συμπλήρωσε για το πως νιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής μετά τις πρώτες ημέρες των μαχών.
Δείτε επίσης: Δημόσια ευχαριστία του πρέσβη της Ουκρανίας στη Μαρία Σπυράκη
- Προσοχή στους φιλάθλους: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προειδοποιεί η ΑΕΚ
- Sandwich Generation: Η γενιά που τα προλαβαίνει όλα και ξεχνά τον εαυτό της
- Άνοιξε η έκθεση «Η ΔΕΗ συναντά την τέχνη Vol. 2» με 55 έργα στο ιστορικό ΑΗΣ Νέου Φαλήρου
- Ρωσικό ντίζελ: Το Κρεμλίνο λέει ότι το πρώτο πλοίο είναι καθ’ οδόν και έρχονται κι άλλα
- Λειψυδρία στην Αλόννησο: Παρατείνεται για τρεις μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης
![]()
