Κύπρος: Βολές με οπλοπολυβόλα από κληρικούς σε ανακαινισμένο πεδίο βολής – Δείτε εικόνες και βίντεο

Σε βολές με οπλοπολυβόλα και περίστροφα συμμετείχαν ιερείς, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ανακαινισμένο πεδίο βολής  στην περιοχή «Φανός» στον Πρωταρά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ με την τοπική Εκκλησία, κατόπιν ευγενούς και ειδικής πρόσκλησης του Διοικητού της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχου Λουκά Χατζημιχαήλ, το πρωί της Τρίτης, 8 Φεβρουαρίου 2022, ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Βασίλειος συνοδευόμενος από κληρικούς και μέλη του προσωπικού της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβησαν στο ανακαινισμένο πεδίο βολής στην περιοχή «Φανός» στον Πρωταρά, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επιχειρησιακές ασκήσεις οι οποίες διεξάγονται στον χώρο.

propoli

Κατά την παραμονή τους, οι παρευρισκόμενοι συμμετείχαν επίσης σε βολές με οπλοπολυβόλο ΗΚ-11 (300m), G3-A3 (100m) και περίστροφο (50m).

Μετά το πέρας, προσεφέρθη κέρασμα στο αρχονταρίκι του εξωκλησίου της Παναγίας Παναγιώτισσας στον Πρωταρά και βράβευση των 3 πρώτων καλύτερων σκοπευτών, ήτοι των αιδ/των Πρεσβ. Κωνσταντίνου Αθανασίου, Πρωθ. Δανιήλ Άνγκελ και Πρεσβ. Κωνσταντίνου Γερμανού.

Δείτε επίσης: «Ίδρωσε», αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς – Δείτε στιγμιότυπα

Loading