Δύο εκτοξεύσεις πυραύλων από ουκρανικό έδαφος προς τη Λευκορωσία αναφέρει ο Αλεξάντερ Λουκασένκο
«Την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσαν δύο πυραύλους. Τουλάχιστον δύο πύραυλοι Tochka-U προς το έδαφος της Λευκορωσίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να τους ρίξουμε», είπε ο Λουκασένκο σύμφωνα με το πρακτορείο BelTA.
Ο Λευκορώσος πρόεδρος συνέχισε, λέγοντας πως στις 23-24 Φεβρουαρίου, η Ουκρανία σχεδίαζε να χτυπήσει από τέσσερα σημεία τη Λευκορωσία και ότι «παραβιάζει τα σύνορά της με αεροσκάφη».
«Εάν μας προκαλούν συνεχώς, θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε. Αλλά είμαι πρακτικά πεπεισμένος ότι δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουμε με την Ουκρανία», είπε ο Λουκασένκο.
Ακόμη, ανέφερε πως η Ρωσία προσφέρει στην Ουκρανία μια «απόλυτα αποδεκτή επιλογή συμφωνίας και μπορεί ακόμα και σήμερα να υπάρξει θετική κατάληξη».
«Εάν οι Ουκρανοί δεν συμφωνήσουν, τότε θα πρέπει σύντομα να παραδοθούν» πρόσθεσε.
Δείτε επίσης: Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ κατέγραψε άλμα σχεδόν 5%
- Απουσία Σλούκα για τον Παναθηναϊκό στο κρίσιμο Game 2
- Ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις με την κατάταξη των πρώτων εθελοντριών
- Σημαντική αλλαγή στην εθνική Σερβίας με τον Βουγιασίνοβιτς, παραμένει στη Βουλιαγμένη μέχρι το 2031
- Σημαντική συνεδρίαση για τον παράνομο στοιχηματισμό και τη μετάδοση δεδομένων αγώνων στη Λοζάνη
- Γρηγόρης Θεοδωράκης (ΕΛ.Α.Σ.) στην POLITIC: “Θα νικήσουμε την απογοήτευση και την παραίτηση”
![]()

