Δύο εκτοξεύσεις πυραύλων από ουκρανικό έδαφος προς τη Λευκορωσία αναφέρει ο Αλεξάντερ Λουκασένκο
«Την περασμένη εβδομάδα εκτόξευσαν δύο πυραύλους. Τουλάχιστον δύο πύραυλοι Tochka-U προς το έδαφος της Λευκορωσίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να τους ρίξουμε», είπε ο Λουκασένκο σύμφωνα με το πρακτορείο BelTA.
Ο Λευκορώσος πρόεδρος συνέχισε, λέγοντας πως στις 23-24 Φεβρουαρίου, η Ουκρανία σχεδίαζε να χτυπήσει από τέσσερα σημεία τη Λευκορωσία και ότι «παραβιάζει τα σύνορά της με αεροσκάφη».
«Εάν μας προκαλούν συνεχώς, θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε. Αλλά είμαι πρακτικά πεπεισμένος ότι δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουμε με την Ουκρανία», είπε ο Λουκασένκο.
Ακόμη, ανέφερε πως η Ρωσία προσφέρει στην Ουκρανία μια «απόλυτα αποδεκτή επιλογή συμφωνίας και μπορεί ακόμα και σήμερα να υπάρξει θετική κατάληξη».
«Εάν οι Ουκρανοί δεν συμφωνήσουν, τότε θα πρέπει σύντομα να παραδοθούν» πρόσθεσε.
Δείτε επίσης: Η τιμή του πετρελαίου μπρεντ κατέγραψε άλμα σχεδόν 5%
- Η OpenAI εξασφαλίζει συμβόλαιο με το Πεντάγωνο – Επαναστατικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της άμυνας
- Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ μιλά για τη σχέση της με τον Γουόρεν Μπίτι: Δεν θυμάμαι αν κάναμε σεξ
- «Η υπόσχεση του Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα και η ενότητα του ΠΑΟΚ»
- Μεσολόγγι: Αστυνομικός βρήκε τραγικό τέλος
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα ηγείται στη νέα εποχή της μακροζωίας – Οι πολιτικές μας επιτρέπουν στους συνταξιούχους να εργάζονται πιο πολλά χρόνια