Τι δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν για τη Μαρίν Λεπέν και το ενδεχόμενο νίκης της στις εκλογές της Γαλλίας
Η πιθανότητα η Μαρίν Λεπέν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία είναι πολύ ανησυχητική για την ΕΕ και πρέπει ο γαλλικός λαός θα πρέπει να αποτρέψει κάτι τέτοιο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν.
«Ανησυχώ πολύ, ελπίζω ότι δεν θα γίνει η Λεπέν πρόεδρος» της Γαλλίας, σημείωσε ο Άσελμπορν πριν τη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.
Τυχόν εκλογή της Λεπέν «όχι μόνο θα αποτελέσει απόκλιση από τις αρχές της ΕΕ, αλλά θα αλλάξει εντελώς την πορεία της. Οι Γάλλοι πρέπει να το αποτρέψουν», τόνισε.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πανικός στη Νέα Υόρκη: Έκρηξη στην Times Square – Τρομοκρατημένοι τρέχουν να σωθούν (vids)
- Ισημερινός: Δύο βίντεο αποτυπώνουν την εκτέλεση επτά ανθρώπων σε αίθουσα μπιλιάρδου
- Ανατροπή για την Εσπανιόλ: Νίκη 2-1 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης
- Καταπληκτική εμφάνιση της Σπόρτινγκ με 6-0 απέναντι στην Αρούκα
- Στα Νέα της Δευτέρας: Αντιφάσεις και Πολιτικά Αδιέξοδα
- Unilever: νέο εργοστάσιο τροφίμων στην Κίνα