Η Μόσχα πρέπει να προετοιμάζεται για μια πιθανή επιθετική ενέργεια, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μενβέντεφ, δήλωσε σήμερα ότι η ενίσχυση των συνόρων του ΝΑΤΟ με την Ρωσία δεν συνιστά πλέον σχήμα λόγου και η Μόσχα πρέπει να προετοιμάζεται για μια πιθανή επιθετική ενέργεια, μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.
Ο Μεντβέντεφ, σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, την περασμένη εβδομάδα είχε προειδοποιήσει το ΝΑΤΟ ότι αν η Σουηδία και η Φιλανδία ενταχθούν στην υπό την αιγίδα των ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία, η Ρωσία θα πρέπει να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και υπερηχητικούς πυραύλους στον ευρωπαϊκό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Κατά της μεταφοράς τμημάτων του ΔΙΠΑΕ από τη Σίνδο τάχθηκαν βουλευτές και αυτοδιοικητικοί
- Σημαντική ενίσχυση για το Παπανικολάου: νέο κτίριο κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών εγκαινίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Μεντιλίμπαρ: Ο Πουέρτα θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό
- Νέα ΚΑΠ: ο Χατζηδάκης ζητά τα 20 δισ. ευρώ να γίνουν παραγωγικές επενδύσεις
- Τραμπ: Η Ρωσία δεν σκοπεύει να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ
- ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο εταιρείες ελικοπτέρων μετά τις προσγειώσεις σε μη αδειοδοτημένους χώρους
![]()
