Τα 45 θύματα μεταφέρθηκαν στη γειτονική χώρα – Όλοι ήταν πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας
Λίγο πριν το μεσημέρι μεταφέρθηκαν στα Σκόπια οι σοροί των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στη Βουλγαρία με ταξιδιωτικό λεωφορείο που τυλίχθηκε στις φλόγες.
Κατά την παραλαβή των θυμάτων από συγγενικά τους πρόσωπα στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, παρών ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι, ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ και ο πρόεδρος της Βουλής, Ταλάτ Τζαφέρι.
12 παιδιά ανάμεσα στα 45 θύματα.
Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο “Στρούμα” (Στρυμόνας) στη Ν.Δ Βουλγαρία, σε απόσταση 40 χλμ. από τη Σόφια, κατά την επιστροφή του λεωφορείου από την Κωνσταντινούπολη.
Τι συνέβη ακριβώς
Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος συνεχίζεται.
Δείτε επίσης: Πάπας Φραγκίσκος: «Στην Κύπρο αναπνέω την ατμόσφαιρα των Αγίων Τόπων» (pics & vid)
- Eurovision: Πιέσεις για μποϊκοτάζ στη Βρετανία λόγω Γάζας – Γιατί αποκλείστηκε η Ρωσία και όχι το Ισραήλ;
- Η ΑΕΛ ανατρέπει τα δεδομένα με ισοπαλία στο Αστέρας Τρίπολης
- Η Κηφισιά θριάσκει επί του Παναθηναϊκού με ανατροπή
- Ευρωμπάσκετ 2025: Θριαμβευτικές δηλώσεις της Εθνικής Ελλάδας
- Πόσο πιθανός είναι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μετά την κινητοποίηση του ΝΑΤΟ στην Πολωνία;